Saunakabinetti Tukkijätkä niin kokoukseen kuin illanviettoon

Syksyllä 2018 uusittu Tukkijätkä saunakabinetti tarjoaa viihtyisät puitteet niin kokouksiin, kuin illanviettoihinkin. Saunakabinetti on vuokrattavissa ympäri vuoden. Talviaikaan kabinetti on parhaimmillaan n. 20 hlön seurueille, mutta tarvittaessa lisäpaikkoja saadaan kabinetin yhteydessä olevasta lisätilasta (ks. lisäkuvia galleriasta alta). Tällöin ruokailemaan mahtuu n. 40 hlöä. Lisätilaan mahtuu vaihtoehtoisesti myös tanssilattia ja vaikkapa DJ tai bändi.

Oleskelutilaa kabinetissa on 35 neliötä, kabinetista löytyy myös pieni makuuhuone ja tila on mahdollista varata myös majoittumiseen. Makuupaikkoja on yhteensä kahdeksalle henkilölle.

Tiloista löytyy 75″ LED-televisio ja kunnolliset poppivehkeet, joten hiljaisuudessa ei tarvitse iltaa viettää. Television kautta toimii esim. Spotify, Youtube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu, Netflix ja Viaplay. (Osaan palveluista tarvitset omat tunnukset)

Tarjoamme myös edullisesti ravintolatasoisen Singa karaokepalvelun käyttöönne. Valikoimassa yli 60000 kappaletta. Palvelua ohjataan omatoimisesti tabletin kautta isolle ruudulle, hinta 15€/h. (Hinta sisältää 2kpl laadukkaita langattomia mikrofoneja)

Tilava sauna, suuri puku- ja pesuhuone, 7 hengen ulkoporeallas ja iso katettu terassi tarjoavat upeat puitteet saunaillalle!

Kabinettiin saatavilla ruokailu pitopalvelun kautta tai vaihtoehtoisesti tilaan voi tuoda omat eväät. Omat juomat myös sallittu.

Saunakabinetin vuokrausehdot

Saunakabinetin hinnasto

Saunakabinetin ruokahinnasto

Tilava sauna, pesu- ja pukuhuone, käytävässä WC
Suora näkymä rautavedelle
8+6 hlön neuvotteluryhmät, 2x oleskelusohvat, 2kpl nojatuoleja. 75″ LED-televisio, vahvistin+kaiuttimet, karaokelaitteet langattomilla mikrofoneilla vuokrattavissa lisähintaan. Langaton internet.
Kabinetin lisätila varattavissa tarvittaessa.
Katetulla terassilla mukavat sohvat n. 15 hlölle, sekä erikseen vuokrattavissa oleva kaasugrilli. Terassilta on upeat järvinäkymät!
keittonurkkaus-tervahovi-tukkijätkä-sastamala
Astiasto 25 hengelle, kahvin- ja vedenkeitin, jääviileäkaappi, mikroaaltouuni, 2xlämpölevy, 2-osainen keittolevy, astianpesukone
palju-tervahovi-ranta-kokoustila-illanvietto
Katetulla terassilla 8-10 hengen kylpytynnyri. • Varustettu suodatusjärjestelmällä ja ylläpitolämmittimellä
rantaterassi-tervahovi
Rannassa pieni terassi ja laituri
tervahovi-makuuhuone-saunakabinetti-majoitus
Makuuhuoneessa majoituspaikkoja 4 hengelle
Kabinetin lisätilaan mahtuu myös tanssilattia.
rhdr
dav