majoitus-tervahovi

Tervahovin vieraat majoittuvat mukavasti joko saunakabinetin makuutiloihin tai viereisen leirintäalueen leirintämökkeihin.

Saunakabinetin makuutilat

Saunakabinetissa on yksi makuuhuone jossa parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Omat liinavaatteet ovat suositeltuja, mutta voit vuokrata ne myös leirintäalueenvastaanotosta. Vuoteissa on peitot ja tyynyt. Tuvassa on lisäksi kaksi levitettävää vuodesohvaa, joten majoitustilaa löytyy yhteensä 8 hlölle.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 14 ja loppuu klo 12. Huom! Huoneisto on savuton!

HUOM! Pelkkään majoitukseen Tervahovin majoitustila on kesäaikaan vuokrattavissa vain arkisin ma-to välisenä aikana. Talviaikana varaukset puhelimitse/sähköpostitse tai nettimokki.com palvelusta.

Leirintäalue

Alueelta löytyy 9 leirintämökkiä ja ne on tarkoitettu mökkityypistä riippuen 1-5 henkilölle. Huoltorakennus sijaitsee aivan leirintämökkien vierestä, josta löytyy WC ja suihku. Myös lemmikkieläimet ovat mökkeihin tervetulleita.

Omat liinavaatteet ovat suositeltuja, mutta voit vuokrata ne myös vastaanotosta. Vuoteissa on täkit ja tyynyt. Myös astiasto on saatavissa panttia vastaan. Kaikissa mökeissä on sähkölämmitys.

Leirintämökkien varustelu: Taulu-TV (ei 7m² mökeissä), kahvinkeitin, jääkaappi, keittolevy, mikroaaltouuni.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 14 ja loppuu klo 12. Huom! Kaikki mökit ovat savuttomia.

Lue myös mökkimajoituksen peruutusehdot.

Tutustu mökkeihin tarkemmin tästä