Saunakabinetti Tukkijätkä kokoukseen kuin illanviettoon

Syksyllä 2018 uusittu Tukkijätkä saunakabinetti tarjoaa viihtyisät puitteet niin kokouksiin, kuin illanviettoihinkin jopa 40 henkilölle. Saunakabinetti on vuokrattavissa ympäri vuoden. Talviaikaan kabinetti on parhaimmillaan max. 20 hlön seurueille.

Oleskelutilaa kabinetissa on 35 neliötä, kabinetista löytyy myös pieni makuuhuone ja tila on mahdollista varata myös majoittumiseen. Makuupaikkoja on yhteensä kahdeksalle henkilölle.

Tiloista löytyy 75″ LED-televisio ja kunnolliset poppivehkeet, joten hiljaisuudessa ei tarvitse iltaa viettää. Television kautta toimii esim. Spotify, Youtube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu, Netflix ja Viaplay. (Osaan palveluista tarvitset omat tunnukset)

Tarjoamme myös edullisesti ravintolatasoisen Singa karaokepalvelun käyttöönne. Valikoimassa yli 60000 kappaletta. Palvelua ohjataan omatoimisesti tabletin kautta isolle ruudulle, hinta 30€/ilta. (Hinta sisältää 2kpl laadukkaita langattomia mikrofoneja)

Tilava sauna, suuri puku- ja pesuhuone, 8-10 hengen kylpytynnyri ja iso noin 20 hengen terassi tarjoavat upeat puitteet saunaillalle!

Kabinettiin saatavilla ruokailu pitopalvelun kautta tai vaihtoehtoisesti tilaan voi tuoda omat eväät. Omat juomat myös sallittu.

Saunakabinetin vuokrausehdot

Saunakabinetin hinnasto

Saunakabinetin ruokahinnasto

8+6 hlön neuvotteluryhmät, 2x oleskelusohvat, 2kpl nojatuoleja. 75″ LED-televisio, vahvistin+kaiuttimet, karaokelaitteet langattomilla mikrofoneilla vuokrattavissa lisähintaan. Langaton internet.
Tilava sauna, pesu- ja pukuhuone, käytävässä WC
Katetulla terassilla mukavat sohvat n. 15 hlölle, sekä erikseen vuokrattavissa oleva kaasugrilli. Terassilta on upeat järvinäkymät!
keittonurkkaus-tervahovi-tukkijätkä-sastamala
Astiasto 25 hengelle, kahvin- ja vedenkeitin, jääviileäkaappi, mikroaaltouuni, 2xlämpölevy, 2-osainen keittolevy, astianpesukone
palju-tervahovi-ranta-kokoustila-illanvietto
Katetulla terassilla 8-10 hengen kylpytynnyri. • Varustettu suodatusjärjestelmällä ja ylläpitolämmittimellä
rantaterassi-tervahovi
Rannassa pieni terassi ja laituri
tervahovi-makuuhuone-saunakabinetti-majoitus
Makuuhuoneessa majoituspaikkoja 4 hengelle