Tunnelmallinen juhlatila upeissa maisemissa

Tervahovin juhlatila on suosittu häiden ja muiden juhlien viettopaikka. Kaksikerroksisen juhlapaikan alakerta on tunnelmallinen ja rustiikkinen, tilava ja toimiva. Alakerrasta löytyy niin keittiö, tila ruokapöydälle sekä vähän lattiaa tanssia tai pientä bändiä varten. Alakerrasta on suora yhteys takapihan terassille, josta avautuu mahtava maisema suoraan Rautavedelle. Alakerrasta on kulku myös Tukkijätkä -saunakabinettiin, jonka voi vuokrata juhlatilan lisäksi.

Yläkerta tarjoaa mahtavat puitteet niin ruokailulle kuin menevämmälle menolle. Tänne mahtuu suurempikin yhtye eikä tanssitilakaan lopu kesken!

Järjestä Tervahovilla suuretkin juhlat

Alakerrassa istumapaikkoja n. 100 hlölle, pöydillä hyvä muunneltavuus eri kokoisille tilaisuuksille. Suuri katettu terassi, jossa tilaa 40 hengelle. Viihtyisällä vintillä istumatilaa n .100 hengelle + iso tanssilattia ja esiintymislava kohdevaloin.

Tilava keittiötila sijaitsee alakerrassa, varusteina 2 x jääviileäkaappi, kaappipakastin, 60cm uuni/liesi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni ja vedenkeitin. Paljon laskutilaa. Tiloissa käytössä lisäksi kaksi isoa juomakaappia. Oma aidattu ranta-alue. Huom! Vihkiminen mahdollista suorittaa rannassa!

Juhlatila on vuokrattavissa 1.5-31.10. välisenä aikana. Lokakuussa käytettävissä on vähintään talon alakerta ja ulkolämpötilan salliessa myös yläkerta.

Katso kuvia juhlatilasta galleriasta

Juhlapalvelumme

Juhlatilan varausehdot