juhlapalvelut-tervahovi

Avain onnistuneisiin juhliin on osaava tiimi, siksi Tervahovi suosittelee hyväksihavaittuja tekijöitä niin ruuan, musiikin kuin ohjelman suhteen.
Näillä eväillä juhlasi ovat astetta paremmat!

Majoitus

tervakallio-leirintäalue
Juhlaväelle on tarjolla mökkimajoitusta viereisellä Tervakallion leirintäalueella.
Katso lisätietoja tästä.

Kampaukset ja meikki

Dami-häät-kampaukset-tervahoviDamissa halutaan hemmotella niin morsiamia kuin sulhasia. Olemme laatineet erityiset morsiuspaketit, joista on helppo valita mieluisensa. Tarvittaessa myös räätälöimme juuri Sinulle sopivat palvelut.

Taksivene

taksivene-tervahovi-juhlat-häätWindecs Oy tarjoaa venekyydin vihkimisen jälkeen Sastamalassa sijaitsevilta kirkoilta haluttuun noutopaikkaan. Erityisen sopivia kirkkoja ovat Pyhän Olavin kirkko sekä Sastamalan Vanha kirkko. Sateen sattuessa veneen peräosaan voidaan laittaa suojakate. Palvelun hinta 200-250€
Lisätietoja tästä.

 Pitopalvelut

Heinon_Leipomo

Heinon Leipomo on perinteikäs pitopalvelu, joka suosii luomua ja lähituotteita. Hyvin pidetty ja soveltuu vauvasta vaariin! Saatavilla myös tarjoilu.
Lisätiedot tästä.

vammalan seurahuone tervahoviPanostamme juhlissamme mieleenpainuviin kattauksiin ja suussa sulavaan ruokaan. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa räätälöimme juhlat juuri sinulle sopivaksi. Lisätiedot tästä.

juhlat-tervahovi

Tyrwääläistä pitopalvelua suurella syrämellä. Loihdin reilua ja rehellistä ruokaa ja leivonnaisia. Niin perinteiset pitopöydän kuin erikoisemmatkin ruokajuhlat hoituvat kauttamme.
Kotileipomo Kirsi Jokiranta puh. 0503216522

Leipomot

Purppurahelmi valmistaa pienimuotoisesti, mutta sitäkin suuremmalla sydämellä fantasiakakkuja juhlaan kuin juhlaan.
Lisätietoja tästä.

Musiikki

Hyvä DJ hakusessa? All Star DJ’s pelastaa tanssikansan päivän, nykyhetken biittejä ja sovittaessa vähän muutakin, eli musiikkia laidasta laitaan!
Lisätietoja tästä.