juhlapalvelut-tervahovi

Avain onnistuneisiin juhliin on osaava tiimi, siksi Tervahovi suosittelee hyväksihavaittuja tekijöitä niin ruuan, musiikin kuin ohjelman suhteen. Näillä eväillä juhlasi ovat astetta paremmat!

Majoitus

tervakallio-leirintäalue
Juhlaväelle on tarjolla mökkimajoitusta viereisellä Tervakallion leirintäalueella.
Katso lisätietoja tästä.

Kampaukset ja meikki

Dami-häät-kampaukset-tervahoviDamissa halutaan hemmotella niin morsiamia kuin sulhasia. Olemme laatineet erityiset morsiuspaketit, joista on helppo valita mieluisensa. Tarvittaessa myös räätälöimme juuri Sinulle sopivat palvelut.

 Pitopalvelut

vammalan seurahuone tervahoviPanostamme juhlissamme mieleenpainuviin kattauksiin ja suussa sulavaan ruokaan. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa räätälöimme juhlat juuri sinulle sopivaksi. Lisätiedot tästä.

juhlat-tervahovi

Tyrwääläistä pitopalvelua suurella syrämellä. Loihdin reilua ja rehellistä ruokaa ja leivonnaisia. Niin perinteiset pitopöydän kuin erikoisemmatkin ruokajuhlat hoituvat kauttamme.

Kotileipomo Kirsi Jokiranta puh. 0503216522

Jokainen hääjuhla on ainutlaatuinen. Menuehdotelmia voi muokata haluamallaan tavalla ja toteutamme erilaisia tarjoiluja. Leikkaako kokki pääruokaa, tarjoilllaanko annokset pöytiin, grillataanko? Kaadetaanko viinejä vieraille, onko hodaribaari yöpalana? Kuinka tarjoilu toteutetaan juhlassanne, teidän toiveenne määrittää sen. Lisätiedot.

Leipomot

Purppurahelmi valmistaa pienimuotoisesti, mutta sitäkin suuremmalla sydämellä fantasiakakkuja juhlaan kuin juhlaan.
Lisätietoja tästä.

Valokuvaus / Eveliina Visuals

Kauniit ja ikimuistoiset valokuvat teille yhdessä suunniteltuina. Kuvaukset onnistuvat potreteista koko päivän kestävään dokumentaariseen kuvaukseen. Valokuvista jää varmasti pysyvä ja kaunis muisto teidän tärkeästä päivästä.
Lisätietoja tästä.

Musiikki

Toteutan hääpalvelut erittäin joustavasti. Toimittaessa Tampereen lähiseudulla, tuon kaluston paikalle ennen juhlien alkua, yleensä jo edellisenä iltana. Näin äänentoistolaitteet ovat käytettävissänne heti juhlien alusta alkaen, vaikka oma ohjelmanumeroni olisi vasta loppuillasta. Myös valojen ja laitteiden vuokraus.
Lisätietoja tästä.