illanvietto-tervahovi

Tervahovi soveltuu mainiosti niin pienten porukoiden illanistujaisiin kun vähän isompienkin ryhmien vapaa-ajan viettoon. Saunakabinetti tukkijätkä on suosittu illanviettopaikka ympäri vuoden. Talviaikaan tilaa on noin 20 hengelle ja kesällä terassin ansiosta porukkamäärää voi laajentaa jopa 40 henkeen. Tästä isommat porukat mahtuvat juhlatilan puolelle, jota vuokrataan vain kesäaikaan. Molempiin tiloihin on saatavilla pitopalvelua, aktiviteetteja ja erilaisia yhteistyökumppaneidemme tarjoamia palveluita. Tutustu myös juhlapalveluihimme ja aktiviteetteihin.

Saunakabinetti

Iso sauna ja tilava pukuhuone, palju sekä oma ranta ovat houkuttelevia tekijöitä monelle. Tiloissa onnistuu niin naistenillat jalkahoitoineen kuin miesten peli- ja saunaillat. Saunakabinetista löytyy keittonurkkaus, jossa kätevästi viilentää juomat ja lämmittää ruuat. Astiasto löytyy 25 hengelle ja likaisia tiskejä ei tarvitse käsin tiskata vaan tiskikone hoitaa tämän puolen.

Tiloista löytyy myös 75″ LED-televisio, karaokekirjasto (käytettävissä lisähinnasta) ja kunnolliset poppivehkeet, joten hiljaisuudessa ei tarvitse iltaa viettää. Television kautta toimii esim. Spotify, Youtube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu, Netflix ja Viaplay.

Kabinettia voi vuokrata kätevästi eripituisina jaksoina, esim. 3 tai 6 tunnin setteinä joko paljun kera tai ilman paljua.

Lisätietoa saunakabinetista

Juhlatila

Tervahovin juhlatila toimii hyvin suuremmilla porukoilla, alakertaan mahtuu jopa 100 hengen seurue. Loistava paikka esim. erilaisten turnauksien jälkipuintiin tai vaikkapa isompien työporukoiden illanviettopaikaksi.

Keittiössä valmistuu kätevästi ruuat ja kylmätilaa löytyy. Juhlatila aukeaa isolle terassille, josta upea näkymä Rautavedelle!

Lisätietoa juhlatilasta